Genomförande av initial konfiguration av App Lock

För att använda App Lock måste du först konfigurera App Lock och ställa in App Locks hemliga kod om du inte redan gjort det.

Inställningsguiden för App Lock kan endast startas en gång. Du kan konfigurera App Lock senare i appinställningar.

Så här gör du första konfigurationen av App Lock:

1. På Kaspersky-appens nedre flikfält trycker du på Alla funktioner.
  2. Tryck på Applås.

Det startar inställningsguiden för App Lock.

3. Visa beskrivningen av funktionen och tryck Nästa.
  4. Aktivera tillgänglighet i Kaspersky-appen. Appen behöver tillgänglighet för att låsa appen.

Sätt på tillgänglighet:

1. Tryck Nästa på skärmen med tillgänglighetsinformation.

En lista över appar som finns installerade på din enhet öppnas.

2. Välj Kaspersky-appen från listan.
    3. Ställ in Kaspersky-omkopplaren till PÅ.
    4. Bekräfta operationen genom att trycka OK.
    5. Återgå till Kaspersky-appen
  5. Ställ omställaren i läge PÅ för de appar du vill skydda i App-låsningsfönstret.
  6. Ställ in ett skärmlås om du inte redan har gjort det under den inledande konfigurationen av Var är min enhet.

App-lås har konfigurerats. En lista med appar skyddade med den hemliga koden visas.